Vi har særdeles travlt og har pr. 1. november 2019 udvidet med endnu et center, hvilket bliver det 11. i rækken.
Grundet positiv ordretilgang udvider vi med nye lokaler. Vi kan med glæde meddele, at vi nu har åbnet et nyt center i Holbæk på adressen: Stengårdsvej 5, 4340 Tølløse.

”Denne udvidelse passer perfekt ind i vores overordnede strategi, hvor organisk vækst går hånd i hånd med vores ambitioner om at være branchens dygtigste leverandør af skadeservice,” siger direktør Søren Holbøll.

Vores nye flotte lokaler rummer et særdeles velfungerende lager, værksted, kontorer og mødelokaler med plads til professionel vaskelinje til indbo, for ikke at tale om masser af plads til opbevaring af løsøre. Vi glæder os meget til at fremvise vores nye faciliteter for medarbejdere, leverandører samt eksisterende og kommende kunder.

”Med den støt stigende interesse, der generelt har været for vores virksomhed i løbet af 2019, har det været uundgåeligt med en række nye ansættelser i hele landet. Her er jeg meget tilfreds med de medarbejderprofiler, som viser interessen for at ville entrere med os,” fortsætter direktør Søren Holbøll.

Bent Jørgensen er ansat som afdelingsleder for centret i Holbæk og kommer fra en lignende stilling i branchen.

Har du spørgsmål til ovenstående er du mere end velkommen til at kontakte:
Afdelingsleder Bent Jørgensen på telefon: + 45 20801852
Direktør Søren Holbøll på telefon: +45 21254171

Foto: EDC