Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA) lancerer en kampagne, der skal øge kendskabet til Servicenormen. Skadeservice Danmark opfylder alle kravene til Servicenormen og støtter kampagnen.

“Hvordan skelner du skidt fra kanel i servicejunglen?” Det er overskriften i den nye, landsdækkende kampagne om Servicenormen, som er lanceret i starten af september 2018.

Skadeservice Danmark er en del af Servicenormen – en certificering, der kontrolleres af Dansk Standard, og det er derfor kundernes garanti for, at den serviceydelse de køber, er i henhold til den indgåede aftale, og at der er god moral samt orden i penalhuset i virksomheden.

Servicenormen er kort sagt et værktøj, til nemt at spotte de seriøse serviceleverandører i Danmark.

Højere kendskabsgrad til Servicenormen
Formålet med kampagnen er, at øge kendskabet til Servicenormen blandt indkøbere af serviceydelser i det offentlige og private erhvervsliv. Facts er, at for få kender til Servicenormen i dag.

Epinion foretog i marts 2017 en undersøgelse som viser, at 85 procent af de private indkøbere og 58 procent af de offentlige indkøbere ikke kender til Servicenormen. Skadeservice Danmark bakker selvfølgelig op om kampagnen, der skal hjælpe kunderne med at undgå leverandører, der ikke overholder gældende regler og love.

Servicenormen er en certificering, som kontrolleres af Dansk Standard, der er kundernes bevis for, at den serviceydelse, de køber, og den virksomhed de køber den af, har en god moral og orden i sagerne.

Målet er, at både offentlige og private kunder vil se efter Servicenormen, når de skal indgå nye serviceaftaler.

Kort om Servicenormen
Servicenormen blev indført i 2010 og er løbende videreudviklet af medlemmerne af Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA).

Man kan altså ikke være medlem af SBA uden at efterleve Servicenormen.

For at sikre uvildighed auditerer Dansk Standard årligt, om medlemmerne i SBA overholder Servicenormen.

På Servicenormens nye side seriøsservice.dk, kan alle ment og hurtigt søge på, om leverandøren opfylder Servicenormen.

Se kampagnevideoen herunder:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privatlivspolitik.
I Accept

Læs mere om Servicenormen på www.seriøsservice.dk