Den fortsatte vækst med flere og større samarbejdspartnere betyder, at Skadeservice Danmark igen udvider med endnu en ny afdeling i Odense gældende pr. 1. maj 2019. Adressen er: Herluf Trolles Vej 36, 5220 Odense SØ.

Et nyt samlingssted for specialister!

Den nye afdeling skal servicere Skadeservice Danmarks kunder på Fyn og vil indeholde kontorer, mandskabsfaciliteter, værksted og lager med plads til håndtering af løsøre og opbevaring.

Afdelingen vil være et samlingssted, hvor vi samler hele områdets kompetencer. Her kan vores personale mødes, afholde møder samt videns- og erfaringsdele, selvom de til daglig varetager opgaver ude hos vores kunder.

På den måde sikrer vi vores kunder lokalt forankring, samtidig med at de kan nyde godt af en stor professionel organisation med et godt ledelsesteam i ryggen, siger direktør Birger Kuntkes.

I vores eksisterende afdeling i Aarhus har vi ligeledes udvidet, således at afdelingen kommer til at fungere som regionsafdeling for Midt- og Nordjylland. Således vil afdelingen være kraftcenter for regionen, og blive tilført yderligere ressourcer indenfor administration, uddannelse og service.

Skadeservice Danmark håndterer kunder overalt i Danmark fra vores  6 serviceafdelinger i henholdsvis: Aalborg, Aarhus, Holstebro, Kolding, Odense og København – året rundt, døgnet rundt og landet rundt.
Skulle De ønske yderligere oplysninger om ovenstående, er De velkommen til at kontakte direktør Birger Kuntkes på: bk@skadeservice-danmark.dk