Projekbeskrivelse

Ventilation

   og skaktrensning

Trinava Skadeservice Danmark afrenser alle typer rør, ventilation og skakter med avancerede og effektive afrensningsmetoder, der er skånsomme mod miljø og indeklima.

Vores afrensningsspecialister tilbyder brug af flere forskellige afrensningsformer når ventilationskanalen eller skakten skal afrenses. Vi gennemgår altid opgaven inden opstart for at afrensningen bliver udført med den korrekte afrensningsform og så skånsomt og optimalt som muligt.

Et snavset eller dårligt fungerende ventilationsanlæg kan give mennesker ubehagelige symptomer, herunder hovedpine, træthed, svimmelhed, muskelsmerter, slimhindeirritation i øjne, næse og svælg. Mikroorganismer, bakterier og støv i kanalerne giver risiko for udvikling af allergi og andre lidelser. Husstøvmiden har således gode vilkår, når rensning ikke udføres.

Trinava Skadeservice Danmark udfører afrensning af alle typer kanaler bl.a. ved brug af følgende afrensningsmetoder:

  • Afrensning med kompressor
  • Afrensning med hedt vand
  • Kemisk afrensning
  • Afrensning af skorstene

Tv-inspektion
Ingen opgave er for lille og ingen for stor. Vi er altid fleksible i relation til den mindste opgave og har kapacitet og power til at løse store og komplicerede afrensningsprojekter.

Vores topengagerede afrensningsteam er alle velkvalificerede og besidder de korrekte kompetencer og udstyr til at varetage enhver opgave.

Ventilation og skaktrensning

Vi kan også tilbyde

Se ALLE vores services