Projekbeskrivelse

Fjernelse af

   skimmelsvamp

Trinava Skadeservice Danmark er eksperter i behandling og fjernelse af skimmelsvamp gennem effektive og miljøvenlige rengøringsmetoder og professionel og fyldestgørende dokumentation.

Trinava Skadeservice Danmark er eksperter i at behandle og fjerne skimmelsvamp. Vi råder over et komplet sortiment af specialudstyr, og kan derfor behandle og fjerne svampeangrebet i alle typer af bygninger og svært tilgængelige konstruktioner.

Vi anvender anerkendte og professionelle skimmelsanerings-metoder såsom mekanisk afrensning, kemisk afrensning, tørdamp og tørisblæsning.

Det er vigtigt at undgå angreb af skimmelsvamp og reagere hurtigt, når det konstateres i en bygning. En skimmelsvampssanering skal udføres af professionelle for at sikre et bedre indemiljø og korrekt fjernelse af svampeangrebet. Trinava Skadeservice Danmarks medarbejdere er professionelt uddannede til at håndtere skimmelsvampe og har lang erfaring med at håndtere skimmelsvamp sikkert i alle typer af bygninger.

Trinava Skadeservice Danmark arbejder struktureret og systematisk med fjernelsen af skimmelsvamp og foretager altid en række indledende tests for at vurdere omfanget af skimmel-svampeangreb, og hvordan saneringen skal foretages. Arbejdet omfatter typisk følgende typer af opgaver:

  • Rådgivning om skimmelproblemer
  • Podningstest af området
  • Fastlæggelse af type
  • Sanering og fjernelse af svampeangrebet
  • Affugtning
  • Renovering

Alle opgaver afsluttes med en fyldestgørende rapport med fotodokumentation.

Fjernelse af skimmelsvamp

Vi kan også tilbyde

Se ALLE vores services