Projekbeskrivelse

Skånsom

   graffitiafrensning

Trinava Skadeservice Danmark er den førende leverandør af effektiv og miljøvenlig graffitirens, der er skånsom mod miljø og ikke efterlader rester af kemi.

Trinava Skadeservice Danmark tilbyder effektiv og miljøvenlig graffitiafrensning med udrykning alle døgnets timer. Vi tager hensyn til den underliggende facade og behandling, så bygninger og konstruktioner ikke tager skade af rensningen. Desuden kan vi behandle med antigraffiti efter endt afrensning. Vores antigraffiti medfører at eventuel efterfølgende graffiti afrenses nemmere og endnu mere skånsomt for bygningen.

Trinava Skadeservice Danmark fjerner graffiti over hele landet. Den rigtige streetart på det rigtige sted kan både være flot og dekorativ, men uønsket graffiti pynter ikke og bør fjernes hurtigst muligt. Graffitimaling er langt fra miljøvenligt og kan være skadeligt for materialer, bygninger og de overflader, der bliver overmalet. Desuden har uønsket graffiti en uheldig tendens til at tiltrække mere graffiti.

Meget graffitimaling kommer på spraydåser og indeholder miljøskadelige kemikalier. Derfor er miljøvenlig graffitifjernelse og opsamling af afrensningsvand vigtigt for os. Vi udfører graffitiafrensning med det mest miljøvenlige udstyr på markedet. Det reducerer både brugen af kemi samt mængden af vand, der skal bruges for at fjerne graffitien effektivt. Vi opsamler også afrensningsvandet, så vi kan fjerne graffiti uden at efterlade rester.

Skånsom graffitiafrensning

Vi kan også tilbyde

Se ALLE vores services