Projekbeskrivelse

Professionel

   fugtmåling

Trinava Skadeservice Danmark arbejder professionelt og effektivt med korrekt fugtmåling og har dermed mulighed for at bremse fugtskaden, inden det er for sent.

Fugt kan give store problemer og medføre skimmelsvamp, hvis det ikke fjernes i tide. Trinava Skadeservice Danmark arbejder professionelt og effektivt med korrekt fugtmåling og har dermed mulighed for at bremse fugtskaden, inden det er for sent.

Vi har fugtteknikere samt fugt- og indeklimakonsulenter ansat, som omgående kan hjælpe med hurtig og præcist at afklare eventuelle fugtproblemer i rum eller materialer.

Vores fugtmålinger kan opdeles i følgende kategorier:

Ikke-destruktiv måling af fugt
Her måler vi i luften og i konstruktionsmaterialet med særlige kalibrerede instrumenter, som giver et præcist billede af fugtigheden, uden at der laves hul i vægge eller gulve m.v.

Destruktiv måling af fugt
Hvis det ikke er muligt at identificere fugtskaden via ikke-destruktiv måling, kan det blive nødvendigt at bore huller i vægge og gulve, eller brække noget op for at komme til at foretage den nødvendige måling (destruktiv måling).

Dette gøres dog ikke uden accept og vil selvfølgelig altid blive udført så skånsomt som muligt.

En fugtmåling følges altid op af en omfangsbedømmelse/fugtrapport, som viser behovet for affugtning. Rapporten indeholder også professionelle råd, om hvordan problemet hurtigst og bedst afhjælpes.

Professionel fugtmåling

Vi kan også tilbyde

Se ALLE vores services