Projekbeskrivelse

Facaderens

   og imprægnering

Trinava Skadeservice Danmark er eksperter i facaderens af alle typer facader. Vi tilbyder hurtig, effektiv og nænsom afrensning med efterfølgende imprægnering.

Vores specialister i Trinava Skadeservice Danmark tilbyder brug af mange forskellige afrensningsformer, når vi udfører facadeafrensning. Vi gennemgår altid bygningen inden opstart, for at opgaven bliver udført med den korrekte afrensningsform og så skånsomt og optimalt som muligt.

Når vi udfører afrensning af en facade, tager vi altid hensyn til økonomi, udfaldskrav, beskaffenhed, grad af mineralskhed, diffusionsåbenhed og renhedsgrad.

Trinava Skadeservice Danmark udfører facaderens af alle typer overflader alt fra mursten, fliser til træ. Vi benytter bl.a. følgende afrensningsmetoder:

Efterfølgende bliver facaden imprægneret, som giver den en forsegling. Facaden bliver dermed vandafvisende og modstandsdygtig overfor alger og snavs. Dette forlænger facadens levetid betydeligt og genopfrisker belægningens oprindelige farve.

Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vi er fleksible i relation til den mindste opgave og har kapacitet og power til at løse store og komplicerede afrensningsopgaver.

I Trinava Skadeservice Danmark er vores kompetente afrensningsafdeling altid parate til at dele sin viden og erfaring med kunder, bygherrer, rådgivere mv.

Facaderens og imprægnering

Vi kan også tilbyde

Se ALLE vores services