Projekbeskrivelse

Asbestsanering

   – nemt og effektivt

Trinava Skadeservice Danmark har en veldokumenteret ekspertise indenfor asbestsanering, således at vi i dag er en af landets førende firmaer indenfor området.

Asbest kan være farligt, når det nedtages og fjernes. Trinava Skadeservice Danmark har stor erfaring med at fjerne alle former for asbest – bl.a. nedtagning af asbesttage, asbestplader og andre asbestholdige materialer.

Asbeststøv er sundhedsskadeligt, og derfor er det vigtigt at demontering og fjernelse håndteres på den rigtige måde og i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse.

Trinava Skadeservice Danmark har gennem de sidste 25 år udviklet en veldokumenteret ekspertise på området, således at vi i dag er en af landets førende firmaer inden for asbestsanering

Alle vores medarbejdere overholder selvfølgelig alle gældende lovkrav om uddannelse samt efteruddannelse, således at de altid er på forkant med de sidste nye teknikker på området.

Vores tilgang til asbestopgaverne starter altid med en vurdering af omfanget af opgaven. Efter grundig planlægning fjernes de asbestholdige materialer under sikre forhold med afdækning og undertryk, således asbeststøvet ikke spreder sig.

Vi afslutter opgaven med to gange grundig rengøring for at sikre, at alt sundhedsskadeligt støv er helt væk. Efter endt arbejde udfører vi asbest-tests for at sikre kvaliteten og dokumentationen af vores arbejde. Mange mindre opgaver kan udføres via poseløsninger, som gør processen let, hurtig og billig.

Nem og effektiv asbestsanering

Vi kan også tilbyde

Se ALLE vores services