Projekbeskrivelse

Affugtning af

   hus og kælder

Vi tilbyder alle former for affugtning — efter en vandskade eller til byggetørring. Herved undgår du skimmelsvamp, mug og dårligt indeklima. 

Efter skybrud, rørbrud, frostspræng-ninger og andre vandskader er der behov for affugtning. Det samme kan være tilfældet med nybyggeri eller rum, hvor der i længere tid ikke er luftet tilstrækkeligt ud. Hvis fugten ikke fjernes i tide, kan den forårsage store skader efterfølgende og kan medføre skimmelsvamp.

Trinava Skadeservice Danmark fjerner fugt effektivt og hurtigt. Vores specialudstyr betyder, at vi kan affugte i alle typer rum, lige fra kældre til hulrummet bag murværket og i etageadskillelser samt biler og campingvogne.

Vi har professionelle affugtere, der sørger for udtørring af skaden. Disse affugtere kan bruges overalt og er indstillet til det specifikke behov lige fra traditionelle affugtningsopgaver i bygninger til mere komplicerede affugtningsopgaver i hulrum, etageadskillelser og bag vægge.

Vores ekspertise gør, at vi kan vælge den korrekte affugtningsmetode og type ud fra den aktuelle situation. Når vi kombinerer dette med vores omfangsbedømmelse/fugtrapport, er dokumentationen og dermed kvalitetssikringen på plads.

Affugtning efter vandskader

Vi kan også tilbyde

Se ALLE vores services