Oleter Group har indgået en aftale om at købe Trinava Skadeservice Danmark, og dermed tage det næste skridt i koncernens ekspansion til det nordiske marked. Sammen med Frøiland Bygg Skade i Norge og Trinava bliver der nu dannet et partnerskab og en stærk nordisk aktør inden for skadeservice med landsdækkende aktiviteter i alle tre lande. 

Trinava Skadeservice Danmark levere i dag landsdækkende skadeservice ydelser og har base 6 steder i landet. Virksomheden har de seneste år opbygget en førende service til sine kunder på det danske marked. Som en del af Oleter-koncernen er den fælles ambition at vokse yderligere på det danske marked med fundamentet for virksomhedens eksisterende solide drift. 

“Vi er meget glade for at kunne byde Trinava Skadeservice Danmark velkommen til Oleter Group! Vi har fulgt virksomheden i lang tid og set, at de passer rigtig godt ind i vores vækststrategi, både i forhold til kundetilbud og fælles værdier og i vores syn på vigtige investeringer i digital transformation som en bæredygtig og fremtidsorienteret leverandør. Det faktum, at vi nu har en partner i Danmark, giver os mulighed for at fortsætte med at udvikle vores nordiske platform og dermed arbejdet med at opbygge et stærkt og attraktivt tilbud til alle vores nordiske kunder,” siger Ola Spetz, president og CEO i Oleter Group AB. 

“Det er meget sjovt og spændende, at vi nu bliver en del af et nordisk samarbejde med Oleter Group og Frøiland Bygg Skade. Sammen vil vi fortsætte med at forfølge og udvikle Trinavas eksisterende service, hvor kompetence, innovation og pålidelighed danner grundlag for vores forretning og kundeleverance. Jeg ser meget frem til de muligheder, det vil give – for os og vores kunder”, siger Søren Holbøll, direktør Trinava Skadeservice Danmark AS. 

Overtagelsen træder i kraft i januar 2022. Nuværende administrerende direktør Søren Holbøll vil med sin lange erfaring og brede ekspertise fortsat lede Trinava Skadeservice Danmark AS med en nyoprettet organisation, fastholde eksisterende navn – og med fortsat fokus på langsigtede kunderelationer, innovation og høj leveringskvalitet. 

Yderligere oplysninger finder du ved at kontakte
Ola Spetz, adm. direktør Oleter Group AB
tlf. +46 70-546 73 70, e-post: ola.spetz@oletergroup.se 

Søren Holbøll, Direktør Trinava Skadeservice Danmark AS
tlf. +45 21254171, e-post: sh@tsd.dk 

Roar Smedsrud, direktør Frøiland Bygg Skade AS
tlf. +47 91865406,e-indlæg: roar.smedsrud@fbs.no

Om Oleter Group
Oleter-koncernen med Oleter Group AB som moderselskab tilbyder komplette løsninger inden for skades-, industri- og ejendomsservice i Sverige, Norge og Danmark. Oleter kombinerer iværksætteri og stærk lokal forankring med stor skala og effektivitet. Oleter Group havde i 2020 en omsætning på SEK 1,2 mia. og beskæftigede 1.000 medarbejdere i virksomhederne Ocab, NHS, MCM Relining, S-pipe og Planea. Med købet af blandt andet Frøiland Bygg Skade AS i Norge, JT Sanitet og Stahrebolageter antallet af medarbejdere er ca.1900, og omsætningen forventes at nå op på 2 mia. 

Om Trinava Skadeservice Danmark
Trinava tilbyder landsdækkende skadeservice i Danmark og er repræsenteret 6 steder. Med lang og bred erfaring i branchen, højt specialiserede medarbejdere og med kunden i centrum tilbydes førende tjenester i dag til forsikringsselskaber, private virksomheder og fagfolk i den offentligesektor. Virksomheden har ca. 55 medarbejdere og en omsætning på 50 MDK. 

Om Frøiland Bygg Skade
Frøiland Bygg Skade AS er et håndværksfirma med speciale i oprydning og restaurering og byggeydelser til forsikringsselskabers kunder i Norge. Med en klar kvalitetsprofil og stærke lokale rødder er virksomheden gået fra at være en regional aktør i 2015 til landsdækkende etablering med nærvær og filialer over hele landet. Virksomheden er den tredjestørste aktør på sit område i Norge med over 550 ansatte. I 2020 havde virksomheden en omsætning på 680 mio. kr.