Skadeservice Danmark skal fremadrettet rengøre Danmarks 5 største fodbolde…

Det er med stor glæde, at Skadeservice Danmark har lavet en aftale med en stor offentlig myndighed, om udførelse af rengøring af et landsdækkende net af radarstationer. Skadeservice Danmark skal med meget kort varsel rengøre og servicere radarstationer fordelt over hele landet.

Opgaven er stor og kompliceret, og kræver ekspertise samt erfaring indenfor industriservice og afrensning – en opgave som bliver yderligere kompliceret af, at den skal udføres i 70 meters højde og aldrig er udført tidligere.

“Det er en stor glæde, at en stor offentlig myndighed vælger Skadeservice Danmark til at udføre opgaven. Vi ser det som vores spidskompetence, at være vores kunden behjælpelige med denne type avancerede og komplicerede opgaver, som kræver branchens bedste personale”, udtaler direktør Birger Kuntkes.

Birger Kuntkes tilføjer “Kun via vores kompetente og innovative medarbejdere har det været muligt, at løse denne avancerede opgave hurtigt, effektivt og med et dokumenteret resultat. Vores tilgang til viden, nye produkter og metoder har gjort, at opgaven er udført til stor tilfredshed for alle.”

“Hos Skadeservice Danmark leverer vi mere end ”bare service” , så den samlede opgave er udført med en innovation og nytænkning, samt en ambition om at være branchens førende indenfor vores felt –  industriservice og skadeservice i særklasse”, udtaler regionschef i Skadeservice Danmark Lars Ravn.

For yderligere oplysninger kontakt venligst direktør Birger Kuntkes på tlf. +45 70 112 112.
Kvalitet, kompetencer og kunden I centrum.