Ledige stillinger2021-01-28T14:07:53+01:00

Ledige stillinger

   i virksomheden

Herunder finder du en oversigt over opslåede stillinger hos Trinava Skadeservice Danmark. Vi opfordrer til, at man læser siden “Job hos os” inden man søger. 

Sanitør søges til løsøreafdeling i Farum2021-06-29T15:22:46+02:00

Trinava Skadeservice Danmark er i fortsat vækst, og derfor søger vi flere medarbejdere.

Vi søger en ny kollega til Line, der arbejder med løsøre i Farum. Lines kollega gennem længere tid, er blevet optaget på uddannelse, og derfor skal vi finde en ny kollega til Line.

Som sanitør i løsøre arbejder man primært med indbo. Det er et job hvor du nænsomt, med stor ansvarsfuldhed, rengøre og nedpakker vores kunders indbo.  Da du skal arbejde tæt med Line, leder vi efter dig, der passer godt til Line. Line er meget erfaren og vil hjælpe dig i gang med jobbet.    

Vores kunder er afhængige af en hurtig reaktion fra vores side. Derfor er det vigtigt, at du kan omstille dig, så du hurtigt kan yde en effektiv indsats. Der kan komme perioder med overarbejde i særlige vejrsituationer.  

Vi leder efter dig der:
Har lyst til at arbejde med rengøring og nedpakning af løsøre
Har overblik og kan tilrettelægge dit arbejde
Har ordenssans, grundighed og arbejder målrettet og struktureret
Behersker dansk i skrift og tale
Har et godt humør og er løsningsorienteret
Er ærlig, pålidelig og mødestabil
Har kørekort og kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:
En virksomhed hvor vi kender hinanden og vil alle det bedste
Gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø
Løn efter overenskomst

Søg stillingen:
Ansøgning sendes til job@tsd.dk. Skriv venligst ”Sanitør Farum” i emnefeltet. Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

Trinava Skadeservice Danmark er branchens mest ambitiøse inden for avanceret rådgivning og ekspertise i komplicerede opgaver inden for skadeservice. Vi er organiseret i Servicebranchens Arbejdsgiverforening under Dansk Industri, hvilket er en sikkerhed for vores medarbejdere og kunder om velordnede arbejdsforhold og tryghed og sikkerhed i leverancen.

Som virksomhed er vi ambitiøse og vægter vores kunders behov højt. Vores medarbejdere er specialiserede og deler et godt kollegaskab i en hverdag, hvor vi altid sætter kunden i centrum.

Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning via formularen her på hjemmesiden eller på mail job@tsd.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ledige stillinger hos Trinava Skadeservice Danmark
Go to Top