Service Danmark

   koncernen

Trinava Skadeservice Danmark er en del af koncernen Service Danmark. Koncernen indeholder flere virksomheder med hver deres spidskompetence og samlet set kan vi tilbyde hjælp inden for en lang række områder i servicebranchen. 

Som en del af Service Danmark koncernen, er Trinava Skadeservice Danmark en del af et utrolig dygtigt og stærkt mandskab.

Vi spænder bredt inden for de services, vi udbyder, og har et tæt samarbejde på tværs. Alle virksomhederne er baseret på de samme værdier med den samme overordnede ledelse. Til daglig beskæftiger vi mere end 500 mand, som er geografisk fordelt over hele landet.

Vores koncern omfatter også:

Rengøringsservice Danmark har mere end 35 års erfaring i servicebranchen. Hvert år udfører vi rengøring af mere end en million kvadratmeter, for flere end 500 danske kontor- og industrivirksomheder samt mange offentlige bygninger og institutioner m.v.

Vagtservice Danmark er en danskejet sikkerhedsvirksomhed, der sætter tætte relationer i fokus. Vi betragter dét at beskytte andres værdier som en højt betroet og vigtig funktion. Vi skaber sikkerhed med værdi!

CleanTech Danmark er en virksomhed med kernekompetencer inden for alle former for professionel afrensning. Vi skaber rammerne for flotte og rene facader, med produkter og afrensningsmetoder der tager størst muligt hensyn til miljøet.

Service Danmark organisation